SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás:  Az Amikor Galériában, vagy az online vásárolt tárgyakat, az ország egész területén, vagy akár  bárhová a világban kérheted házhozszállítással!  Budapesten százezer forintos vásárlás felett ingyenes házhozszállítást adunk ajándékba. Az évek során szerzett tapasztalataink alapján a megvásárolt árut gondosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érjen célba. Mindig a legköltséghatékonyabb  szállítási módot ajánljuk a vásárlóinknak személyre szabva. Természetesen az ismert csomagküldő szolgálatokkal kapcsolatban állunk, de a nagyobb bútorokat professzionális bútorszállítokkal küldjük el neked. A szállítás ára mindig az adott tárgy méretétől, és a szállítási címtől függ.

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.