LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

Akár vásárolni, vagy eladni szeretnél kortárs, vintage,  Mid-Century dísztárgyakat,  műtárgyakat, bútorokat, festményeket, a legjobb helyen jársz. Eladásra kínált lakberendezési, vagy dekorációs tárgyaidról küldj nekünk üzenetet és fotót az alábbi kontakt űrlap segítéségével. Kérjük figyelj a fájl feltöltési korlátokra! Ha eladásra kínálsz tárgyakat, ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő kategóriát a tárgy mezőben (Eladnék valamit)!

Contact Us
Maximum upload size: 268.44MB
Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.