AMIKOR STORY

Az AMIKOR Galériát 2015-ben nyitotta meg Budapest belvárosában két szinten 560m2-en, az üzlet tulajdonosa Molnár Viktor, aki 1995 óta foglalkozik klasszikus antikvitásokkal. Az idő múlásával és a gyűjtői igények változásával a kínálati paletta jóval színesebb lett.

A nyitás óta jelentős átalakuláson ment keresztül ez az egyedülálló régiségbolt és mára főként a II. világháború utáni művészetek és lakberendezés áll fókuszban, az AMIKOR eklektikus sokszínűsége azóta is változatlan!

Az Amikor galéria barátságos, közvetlen hangulatban kínál kortól, stílustól, értéktől függetlenül antik, design, retró, vintage és Mid-Century bútorokat, lakás kiegészítőket, dekorációkat, képző és iparművészeti alkotásokat, hogy valóban mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek, lehetőségeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat.

Az Amikor galériában nagy elhivatottsággal kutatjuk, gyűjtjük az 1950-1980-as évek képző- és iparművészeinek munkáit, hogy minél szélesebb körben megismertethessük azt az érdeklődőkkel. 2024 Februárjában nyílik meg az Amikor Galéria nagy kiállítóterme, melyben rendszeres nagyívű tárlatokkal színesedik a tevékenységünk, illetve bemutatkozási lehetőséget biztosítunk kortárs művészek számára is.