RÓLUNK

Az AMIKOR Galériát 2015-ben nyitotta meg Budapest belvárosában két szinten 560m2-en, az üzlet tulajdonosa Molnár Viktor, aki 1995 óta foglalkozik klasszikus antikvitásokkal. Az idő múlásával és a gyűjtői igények változásával a kínálati paletta jóval színesebb lett. 

A nyitás óta jelentős átalakuláson ment keresztül ez az egyedülálló régiségbolt és mára főként a II. világháború utáni művészetek és lakberendezés áll fókuszban, az AMIKOR eklektikus sokszínűsége azóta is változatlan! 

Barátságos, közvetlen hangulatban kínálunk kortól, stílustól, értéktől függetlenül antik, design, retró, vintage és Mid Century bútorokat, lakás kiegészítőket, dekorációkat, képző és iparművészeti alkotásokat, hogy valóban mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek, lehetőségeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat.

Nagy elhivatottsággal kutatjuk, gyűjtjük az 1950-1980-as évek képző és iparművészeinek munkáit, hogy minél szélesebb körben megismertethessük azt az érdeklődőkkel. Rövidesen állandó kiállítóteret alakítunk ki melyben rendszeres tárlatokkal színesítjük a tevékenységünket illetve bemutatkozási lehetőséget biztosítunk kortárs művészeknek.

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.