AMIKOR GALÉRIA A MÉDIÁBAN

Belehúzott januárban a TV2

index.hu – 2024/02/01

Új év ide vagy oda, a TV2 Csoport továbbra is tartja előnyét a nézettségi versenyben. Közleményük kiemeli, hogy sikerrel debütált a sajátgyártású Kincsvadászok, és továbbra is jól teljesít a Szerencsekerék. Tovább >>

Kincsvadászok: tényleg zsebből kifizetik a tárgyakat, vagy írnak adásvételi papírt a TV2 műsorában?

24.hu – 2024/02/01

“A licitálók saját pénzükkel tesznek ajánlatot és vásárolnak, ahogy azt a nézők is láthatják a Kincsvadászok epizódjaiban. A számukra érdekes tárgyakat vagy üzleti célra, vagy magánemberként vásárolják meg, és a stúdióból már az aznapi szerzeményeikkel mennek haza.” Tovább >>

Meglepően intelligens a TV2 új műsora

Telex.hu – 2024/01/23

A Kincsavadászok meglepően ártalmatlan, kulturális célú műsor, amivel talán kicsit mostohán bántak a gazdái, pedig az említett német anyasorozat már 10 éve fut, és mi vagyunk a tizedik ország, amely átvette. Reménykedem benne, hogy itthon is sikere lesz, és elég embert érdekel ahhoz, hogy megvesse a lábát, mert hiába hat kissé céltalannak egy epizód után, összességében mégis arról van szó, hogy művészettörténészek beszélnek műtárgyakról a tévében, aminél szinte csak rosszabbat tudok elképzelni.

A trashrealityk korában egészen üdítő látni, ahogy a Tankcsapda dobosa egy antik babakocsira licitál

24.hu – 2024/01/22

Nem mertünk volna nagy pénzt tenni arra, hogy az egyre tragikusabb minőségű celebműsorok, párkeresők és realityk által túldominált kereskedelmi tévés kínálatban épp egy műkincses, licitálós műsor jelentheti a reménysugarat a minőségi szórakoztatás irányába, ám a TV2-n január 22-én debütáló Kincsvadászok mégis bizakodásra ad okot.

AMIKOR antik kincsesbányát találsz a Pozsonyi úton 

We Love Budapest – 2015/10/13

560 négyzetméternyi tömény antik, retró, vintage bútorokkal, műtárgyakkal és felújított dizájn holmikkal teli galéria nyílt a 13. kerületben, a gyűjtők és szépkedvelők legnagyobb örömére. Az Amikor úgy igazodik a környék megszokott atmoszférájához és bájához, mint ahogy azt megszokhattuk a nyugat-európai nagyvárosokban. A galéria nem titkolt szándéka, hogy később lazább hangulatú aukciókat is rendezzenek, de addig is nyitott mindenki számára. Azoknak is, akik csak nézelődnének és azoknak is, akik valami különlegeset vásárolnának lakásukba.

KÁLI KULTÚRKÖZÉRT

Három műfaj, egy gondolat: nyáron a Káli-medencébe költözik a kultúra. Három műfaj képviselteti magát a Káptalantóti szívében most megnyílt Közért Bárban, hogy a nyaralás alatt se nélkülözzük a kultúrát. A kortárs művészetet a Faur Zsófi Galéria magyar és nemzetközi képzőművészeinek alkotásai képviselik, a kínálatot az AMIKOR Galéria képző- és iparművészeti, lakberendezési tárgyai teszik színesebbé, míg a ruhák szerelmesei Cakó Kinga divattervező kollekciójából válogathatnak a két hónapig tartó Art Pop Up-on. 

AMIKOR GALÉRIA – KINCSESBÁNYA ÚJLIPÓTVÁROSBAN

Térkultúra – 2018/03/23

Ha különleges, régi bútorokra és kiegészítőkre vágysz, akkor igazából két út áll nyitva előtted. Vagy rászánod az időt és energiát, hogy levadászd ezeket több-kevesebb sikerrel a neten, és bolhapiacokon, vagy meglátogatsz olyan galériákat, ahol ezt az időt megspórolják Neked, cserébe viszont kicsit többet fogsz fizetni a végeredményért, plusz az nyilván tuti nem fog előfordulni, hogy véletlenül béka segge alatti áron jutsz hozzá valami kortörténeti szenzációhoz…

A 9 LEGJOBB HELY BUDAPESTEN

Lakáskultúra – 2021/02/09

Az 560 m²-es, kétszintes bemutatóteremben több mint 1000 műtárgy és kiegészítő látható: vannak köztük 18. századi és kortárs darabok, dizájntárgyak és képzőművészeti alkotások. Molnár Viktor célja, hogy itt kortól, stílustól, értékrendtől függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő tárgyakat. Kiállításokkal és tárlatvezetésekkel is várják az érdeklődőket.

Nyit a Balaton-felvidék legkúlabb helye | Káli Cool Közért bár, Káptalantóti

Hyper&Hyper – 2020/07/09

Már nem csak a népszerű Liliomkert piac miatt érdemes Káptalantótiba látogatnunk: most szombaton nyitja meg kapuit a Közért bár és Csemege presszó, vagyis a Káli Cool Közért bár. Kortárs műalkotások, retró bútorok, kézműves sörök és helyi borok egymásra találása az egykor volt élelmiszerbolt és kocsma falai között, ahol minden egyes négyzetcentiméterre jut valami érdekesség.

Káli Cool – Három műfaj, egy gondolat idén nyáron a Káli-medencében

Marie Claire – 2020/07/11

A kortárs művészetet a Faur Zsófi Galéria magyar és nemzetközi képzőművészeinek alkotásai képviselik, a kínálatot az AMIKOR Galéria képző- és iparművészeti, lakberendezési tárgyai teszik színesebbé, míg a ruhák szerelmesei Cakó Kinga divattervező kollekciójából válogathatnak a két hónapig tartó Art Pop Up-on.

Káli Cool – Káli Art Pop Up

EuroAstra – 2020/07/07

Az AMIKOR Galéria egy egyedülálló régiségáruház Budapest belvárosában, 560 négyzetméteren. Sokszínű és eklektikus, hiszen dacolva a klasszikus antik kereskedések hagyományaival, az Amikorban 1700-tól, az 1980-as évekig tart a kínálat. A 2015-ben nyílt galériában bútorokkal, izgalmas, ikonikus tárgyakkal, design termékekkel, festményekkel, műtárgyakkal várják a vásárlókat, az aktuális gyűjtői igényeket is figyelembe véve. Kortól, stílustól, értéktől függetlenül az Amikorban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat.

Megnyitott Budapest legvagányabb helye!

Otthonkommandó – 2016/05/02

Múlt hét csütörtökön tartott az Amikor Galéria egy zártkörű megnyitót amit már nagyon vártam, annak ellenére, hogy sokszor jártam ott, a felújítás minden fázisában. De azért mégiscsak más úgy látni, hogy minden a helyén van! Képeket sajnos csak telefonnal tudtam készíteni és közben figyelnem kellett, hogy ne hagyjam el a fröccsömet, de a hely hangulata azért így is átjön szerintem, még több fotót találtok az Amikor oldalán.