RÉGISÉGFELVÁSÁRLÁS ÉRTÉKHATÁR NÉLKÜL

Az AMIKOR Galéria 1700 és 1980 közötti régi, antik tárgyakat, lakberendezési kiegészítőket keres megvételre. Teljes gyűjtemény vagy hagyaték felvásárlása, akár lakás kiürítéssel együtt.

Küldd el fényképeidet az AMIKOR Galéria űrlapján keresztül és rövidesen készpénzes vételi ajánlatot teszünk az általad megadott elérhetőségek valamelyikén!

Küldhetsz email-t is a vetel@amikor.hu címre vagy hívj minket a +36(70)6127276-os telefonszámon. Ha személyesen mutatnád meg nekünk az eladó tárgyat, akkor szeretettel várunk a Pozsonyi úti galériánkban.

AZONNALI KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ TÁRGYAKAT

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.