MŰTÁRGY BÉRBEADÁS

Galériánkban nem hiába korokon átívelő a kínálat, hiszen a majd 2000 tárgy között mindig akad olyan, amit a látványtervezők a megálmodott enteriőrbe be tudnak illeszteni. Nagy büszkeség számunkra, hogy eddig számos filmes és színházi produkcióban láttuk viszont az Amikor Galéria tárgyait. 

Filmekhez, műtermi és ingatlan fotózáshoz bérelj nálunk csillárokat, antik bútorokat, lámpákat, szobrokat, festményeket, szőnyegeket és kiegészítőket.  Galériánk fókuszában a II. VH utáni művészet és lakberendezés áll, de számos egyéb korszak remekei is kikölcsönözhetőek. A bérlés feltételeiről személyesen üzletünkben adunk felvilágosítást az adott produkcióra szabva, vagy érdeklődj e-mailben és telefonon! 

+36 70 612-7276

hívj minket a fenti számon, vagy kattints a lenti telefon ikonra!

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.