AUKCIO_KIALLITAS

AUKCIÓS KIÁLLÍTÁS

Régen dédelgetett tervünket váltottuk valóra, azzal hogy elindítottuk az I. Online Művészeti Aukciónkat! Az Amikor Galéria eddig a válogatott és különleges művészeti és lakberendezési tárgyakra helyezte a fő hangsúlyt, és ebben a szegmensben az élvonalban van, most viszont számunkra új területet szeretnénk meghódítani, az aukciók világát! Ezzel az árveréssel szeretnénk hagyományt teremteni, és a továbbiakban Aukciósházként is működni az eddigi tevékenységünk mellett.

Galériánkban December 12.-ig vannak állítva az árverésen szereplő tételek, melyeket élőben is szeretnénk megmutatni az értő közönségnek. A XX. századi művészet ismert alkotói mellett helyet kaptak kortárs művészek alkotásai is.

A klasszikus, a modern, vagy az absztrakt stílus kedvelői sem fognak csalódni. Érdemes most felkeresni Galériánkat, és megnézni a tárlatot. Nagy mérföldkő ez Galériánk életében, legyél te is részese ennek az eseménynek! Várunk szeretettel! 

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.