AMIKOR HANGULAT

A környezettudatos lakberendezés, az értékmentés hívei vagyunk,éppen ezért az AMIKOR kínálata szerteágazó, és korokon átívelő. Kiállítótereinkben számtalan különleges, ritka, lakberendezési tárgyat, festményt, és bútort válogattunk össze, rendeztünk  enteriőrbe hogy a klasszikus, és a mai trendeknek is megfelelő ötleteket adjunk a lakberendezéshez. Fontos számunkra hogy a múlt tárgyai újra helyet kapjanak jelen életünkben. Annyi csodás forma, ötletes megoldás született az elmúlt évtizedekben ami  most is megállja a helyét bármilyen modern lakásban. Vásároljatok nálunk!

Amikor_logo_250x250-1.jpg

BEJELENTKEZÉS

Az alábbi linkek segítségével Gmail (Google), vagy Facebook belépéssel is regisztrálhatsz az Amikor Galéria weboldalán online vásárlás céljából. Ha ezt választod, nem kell a Regisztráció linkre kattintanod.

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]
Amikor_logo_250x250-1.jpg
Amikor_logo_250x250-1.jpg

REGISZTRÁCIÓ

Hagyományos regisztráció helyett a Google, vagy Facebook belépést is választhatod. Így adatok kitöltése nélkül is megtörténik az automatikus regisztráció. Amennyiben ezt a módját választod a regisztrációnak, azzal automatikusan elfogadod az Amikor Galéria ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT

[nextend_social_login provider="google"]
[nextend_social_login provider="facebook"]

Regisztráláshoz az alábbi űrlapot csak abban az esetben kell kitöltened, ha nem a fenti Google, vagy Facebook belépést választottad.